Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Bratland & Lind

28.02.2019

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1275,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.
Nummererte Sitteplasser.


Scandic Byparken kr. 1275
Scandic Neptun kr. 1345
Hotel Norge by Scandic kr. 1590
Radisson Blu Royal kr. 1370
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Bratland & Lind - Grieghallen

Ingebjørg Bratland & Espen Lind - Til alle tider.
Ny turné 2019!Artister tar av og til små steg til siden i sin karriere, og eksperimenterer med andre formater enn det de kanskje er mest kjent for. Det er slettes ingen selvfølge at slike prosjekter blir vellykket, men i Ingebjørg Bratland og Espen Lind sitt tilfelle må man kunne kalle høstens salmeturné for en ubetinget suksess. Konsertene fikk knallkritikker fra anmeldere, og den store interessen fra publikum gjorde at man rett og slett så seg nødt til å utvide det som i utgangspunktet kun skulle være en enkelt-turné. På vårens liste finner man flere kirker, et utvalg kulturhus, og selveste Operaen i Oslo. 

 

Utdrag fra anmeldelser:

«Nydelig klangfull kveld!» - Haugesunds Avis

«Det låt virkelig vakkert, stort og behagelig!» - Hamar Arbeiderblad

«Det er ikke bare den musikalske helheten som gjør salmekonserten til en god opplevelse, men også stemningen som skapes i kirkerommet med atmosfæriske lysstaver og andre rekvisitter». - Nordlys

 

NY musikk til gamle salmer! 
Prosjektet startet i 2011 hvor Ingebjørg Bratland og Espen Lind gjorde et bestillingsverk til Olavsfestdagene i Trondheim, der Espen Lind ble spurt om å sette nye melodier til gamle salmetekster. Nestor i norsk musikkbransje, Bjørn Nessjø, var initiativtaker til prosjektet. Konserten i Vår Frues Kirke ble en stor suksess, og det kom mange henvendelser i etterkant. 

 

Både Ingebjørg og Espen ønsket å vende tilbake til dette prosjektet, men det lot seg ikke gjøre før i oktober 2018. Med musikerne Torjus Vierli (tangenter) og Haldor Røyne (strengeinstrumenter) gjennomførte de i oktober i år 15 kirkekonserter fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. 

 

De fleste av oss har eller har hatt et forhold til salmer. Det er en del av vår kulturtradisjon. Vi tilhører det vi kan kalle tvilerne, men uavhengig av tro, så handler mange av salmetekstene om nestekjærlighet, om det å være et medmenneske, om å tro på det gode i verden – om håp og om tvil. Dette er noe vi begge kan relatere oss til. Flere av salmene i dette prosjektet er eldgamle, likevel er de tidløse. Mennesket er da som nå uforandret, og det vitner disse salmene om.​
- Ingebjørg & Espen 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen