Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Beth Hart

19.06.2019

Bergenhus Festning, Bastionen
(Se kart)Pris fra kr 1540,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.
18 års aldersgrense, vergeordning.
Ståplasser.


Radisson Blu Royal kr. 1890
Scandic Neptun kr. 1540
Hotel Norge by Scandic kr. 1790
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Beth Hart - Bergenhus Festning, Bastionen

Beth Hart er i fyr og flamme. Den Grammy-nominerte singer/songwriteren rir på en kreativ bluesbølge og det er endelig duket for en ny liveopplevelse med bluessensasjonen i Bergen!


Med seg som spesiell gjest har hun vår hjemlige americanayndling Adam Douglas. For en festkveld dette blir!

 

“The ultimate female rock star” lyder lovordene om Beth Hart fra The Blues Magazine og det er ingen tvil om at hennes to tiår lange karriere har vært en storartet reise. Til stadighet skyter hun ut ut lovprisede album, samarbeider med musikkens aller største navn og fyller store scener verden over med sin brennende stemme, kveld etter kveld.

 

I siste omgang var det albumet Fire On The Floor som skaper overskriftene: et album som den ellers selvkritiske artisten ganske overlegent beskriver som “pretty frickin’ good”. Man skal være av den gretne sorten for ikke å være enig i dét.

 

Stemmen hennes har berørt gitarlegendene Jeff Beck, Slash, Joe Bonamassa og Buddy Guy så mye at de har invitert henne med seg på innspillinger og på scenen. Beth Hart har gjort en rekke storartede konserter i Bergen. I 2017 og 2015 spilte hun på USF Verftet og sommeren 2013 sto hun sammen med Joe Bonamassa på Plenen på Bergenhus Festning foran 5000 publikummere.

 

Special guest: Adam Douglas

Adam Douglas bærer på et sjeldent særpreg som kjennetegner hans musikk og fantastiske stemmeprakt. Man får fort assosiasjoner tilbake til de ekte americana-, roots-, soul- og blues røttene fra hans hjemland. Likevel favner det musikalske uttrykket hans bredt noe vi opplevde gjennom NRKs Stjernekamp, hvor han ble hyllet av et samlet pressekorps, publikum og ekspertpanel. Med sin "nice guy"-fremtoning, hatten på hodet, og gitaren ladet, er det ikke en fot som ikke tramper takten inn i Adams musikalske univers. Publikum får oppleve en folkelig og ekte artist som favner det beste av pop, folkemusikk, RnB, country og rock'n roll!

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen