Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Bergenfest Tirsdag

14.06.2022

Bergenhus Festning
(Se kart)Pris fra kr 2070,-

pr. person i dbl.rom
inkl. Dagspass tirsdag 14.06.22, rom og frokost


Scandic Byparken kr. 2070
Scandic Torget kr. 2220
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Bergenfest Tirsdag - Bergenhus Festning

Dagspass tirsdag gir adgang til konserter på Bergenhus Festning 14.juni 2022.


Bergenfest er en av Norges største musikkfestivaler og finner sted i vakre omgivelser på Bergenhus Festningsområde, ytterst på Bryggen i Bergen. I løpet av 5 dager i midten av juni byr Bergenfest på det aller beste av internasjonale og norske artister i en herlig sjangerblanding. Bergenfest 2022 finner sted i perioden 14. - 18. juni. Totalt vil det være rundt 50 artistnavn på festivalplakaten.

 

Bergenfest på Bergenhus Festning har en total publikumskapasitet på 9.000 pr dag. Festivalen består av tre utendørsscener: hovedscenen Plenen, neststørste Bastionen og up and coming-scenen Hjertebank. I tillegg er det to innendørsscener: Magic Mirrors er et art nouveau-inspirerte spiegeltelt med kapasitet til 600 mennesker, Håkonshallen er en festsal fra middelalderen hvor vi inviterer til konserter for maks 400 sittende publikummere.

  

For mer informasjon festivalen, artister, konsertene og åpningstider, se bergenfest.no

 

Publikum under 15 år har adgang i følge med en voksen person over 23 år, som kan opptre som verge. Bergenfest er først og fremst et arrangement for unge og voksne, og vi anbefaler ikke at barn under 12 år deltar.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen