Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Bergenfest Lørdag

15.06.2019

Bergenhus Festning
(Se kart)Pris fra kr 1995,-

pr. person i dbl.rom
inkl. Dagspass lørdag 15.juni 2019, rom og frokost.


Scandic Neptun kr. 1995
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Bergenfest Lørdag - Bergenhus Festning

Velkommen til Bergenfest lørdag 15.juni!


The Sensational Space Shifters er bandet Robert Plant har jobbet med de siste årene og består av Justin Adams (gitar), Liam "Skin" Tyson (gitar), John Baggot (keyboards), Dave Smith (trommer), Billy Fuller (bass) det nye medlemmet, den velrennomerte fiolinisten Seth Lakeman, som selv har en imponerende solokarriere å vise til. Kjenner vi Robert Plant riktig har han flere overraskelser på lur både fra tidlig og seint i karrieren. Vi gleder oss til stort til å ta i mot en av rockens største, viktigste og mest gjenkjennelige stemmer lørdag 15. juni. 

 

Punkens yppersteprestinne vender tilbake til Bergen med bandet sitt! Med albumet Horses spilte Patti Smith en avgjørende rolle for punkbevegelsen. Med oppfølgeren Easter gjorde hun sitt inntog i populærmusikken, blant annet på listene her til lands. Hun hylles for hvordan hun forente beat-poetenes ord og stil med rockens attityde og en tydelig sosial bevissthet. 

 

Dagspass lørdag gir adgang til konserter på Bergenhus Festning 15. juni 2019.

 

Bergenfest på Bergenhus Festning har en total publikumskapasitet på 9.000 pr dag. Festivalen består av tre utendørsscener: hovedscenen Plenen, neststørste Bastionen og up and coming-scenen Hjertebank. I tillegg er det to innendørsscener: Magic Mirrors er et art nouveau-inspirerte spiegeltelt med kapasitet til 600 mennesker, Håkonshallen er en festsal fra middelalderen hvor vi inviterer til konserter for maks 400 sittende publikummere.

 

Merk at på de scenene hvor kapasiteten er mindre enn den totale publikumskapasiteten (Bastionen, Magic Mirrors, Hjertebank og Håkonshallen) er det førstemann til møllen-prinsippet som gjelder. I Magic Mirrors er det 18 års aldersgrense.

 

For mer informasjon festivalen, konsertene og åpningstider, se bergenfest.no

Vergeordning for publikum under 15 år, les om kriterier på bergenfest.no

 

Du vil motta e-post fra Bergenfest med informasjon om bytte fra billett til armbånd når festivalen nærmer seg.

 

Artister som er bekreftet til Bergenfest lørdag 15.juni:

Hjerteslag, Robert Plant & The Sensational Space Shifters, Patti Smith and Band, I See Rivers, Kurt Vile & The Violators, John Grant, Razika, dePresno, Emma Steinbakken, Benjamin Francis Leftwich, Benjamin Ingrosso, Iris, Jarle Skavhellen, Dean Lewis, Kristian Kristensen, Starcrawler, Pom Poko og Black Midi.

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen