Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Bergenfest Fredag

14.06.2019

Bergenhus Festning
(Se kart)Pris fra kr 1995,-

pr. person i dbl.rom
inkl. Dagspass fredag 14.juni 2019, rom og frokost.


Scandic Neptun kr. 1995
Scandic Byparken kr. 1995
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Bergenfest Fredag - Bergenhus Festning

Velkommen til Bergenfest fredag 14.juni!


Med sin sjelfulle elektroniske pop og tallrike hits er London-trioen Years & Years å regne for et av de mest utadvendte, fargerike og elskede popbandene i Storbritannia. “Filthy, sexy, thoroughly debauched pop at its finest; Palo Santo feels like a magical album”, står det i toppanmeldelsen til NME av deres siste album, Palo Santo, som er å finne på mange årsbestelister fra i fjor. Siden debuten har popyndlingene blant annet vunnet den prestisjefulle “BBC Sound of… 2015” og er i 2019 nominert som beste britiske gruppe på Brit Awards. Den særegne vokalen til Olly Alexander fører av funky, 80-tallsinspirert dansemusikk om livets oppturer og nedturer – men han er også en av samtidens viktige unge stemmer innen seksualitet, queer-kultur og mental helse. Vi gleder oss til en ny fest med Olly, Mikey og Emre på Plenen!

 

Dagspass fredag gir adgang til konserter på Bergenhus Festning 14. juni 2019.

 

Bergenfest på Bergenhus Festning har en total publikumskapasitet på 9.000 pr dag. Festivalen består av tre utendørsscener: hovedscenen Plenen, neststørste Bastionen og up and coming-scenen Hjertebank. I tillegg er det to innendørsscener: Magic Mirrors er et art nouveau-inspirerte spiegeltelt med kapasitet til 600 mennesker, Håkonshallen er en festsal fra middelalderen hvor vi inviterer til konserter for maks 400 sittende publikummere.

 

Merk at på de scenene hvor kapasiteten er mindre enn den totale publikumskapasiteten (Bastionen, Magic Mirrors, Hjertebank og Håkonshallen) er det førstemann til møllen-prinsippet som gjelder. I Magic Mirrors er det 18 års aldersgrense.

 

For mer informasjon festivalen, konsertene og åpningstider, se bergenfest.no

Vergeordning for publikum under 15 år, les om kriterier på bergenfest.no

 

Du vil motta e-post fra Bergenfest med informasjon om bytte fra billett til armbånd når festivalen nærmer seg.

 

Artister som er bekreftet til Bergenfest fredag 14.juni:

Clean Bandit, Tove Lo, Years & Years, Alma, Angelo Reira, Bishat, Gavin James, Hester V75, Isah, Juke Ross, Lee Fields & The Expressions, Phlake, Saus, Sushi x Kobe og Unge Ferrari.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen