Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Adam Douglas

29.11.2019

Forum
(Se kart)Pris fra kr 1220,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.
Unummererte Sitteplasser.
Aldersgrense 18 år, vergeordning.


Hotel Norge by Scandic kr. 1455
Scandic Neptun kr. 1220
Scandic Byparken kr. 1220
Radisson Blu Royal kr. 1300
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Adam Douglas - Forum

Adam Douglas har gleden av å invitere til den kritikerroste publikumssuksessen «An American Holiday with Adam Douglas».


Turneen har gått for fulle hus to år på rad, og blitt til et livealbum som har fått glimrende anmeldelser. Turneen ble til etter at Adam hadde en drøm om å kunne presentere ekte Amerikansk julemusikk for det norske folk, og har samlet sammen låter som for han symboliserer julen og denne flotte tiden. «An American Holiday with Adam Douglas» solgte over 10.000 billetter i fjor, og albumet med samme tittel var et av de mestselgende albumene før jul på Platekompaniet i fjor. Begge deler har fått strålende kritikker.

 

Årets utgave av «An American Holiday» får et av Norges beste liveband forsterkninger fra Traces Gospel Choir – i tillegg til sjefen sjøl. Til sammen vil det være 12 musikere på scenen, og er en av de største omreisende juleturneene i Norge. Adam Douglas har på få år markert seg som er av Norges mest hardtarbeidende artister, med sin store stemme og delikate gitarspill.

 

Dette blir en storslått julekonsert med et amerikansk roots, americana, soul- og jazz-uttrykk. Her vil tema være vinter og jul. Det blir noen klassiske julelåter, samtidig som man vil få nye versjoner av gamle hits og noen originallåter. Med seg på scenen har han et fantastisk band og kor som vil sørge for å lage en magisk stemning. Materialet presenteres med tydelige nikk til både amerikansk storbandjazz og 60-talls soulmusikk, fremført med rause doser kjærlighet, akkurat hva en slik kveld fortjener!

 

Dørene åpnes ca kl. 19:00
Konsertstart ca kl. 20:00

 

Aldersgrense 18 år, vergeording. Fyll ut skjema på www.bergenlive.no
Anbefalt nedre aldersgrense 12 år.
Unummererte sitteplasser, Ingen rabatt for ledsager.

Servering: Salg av mat, øl/vin og alkoholfritt.
 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen