Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

The Show Must Go On X

23.02.2018

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1145,-

pr. person i dbl.rom
inkl. ordinær billett, rom og frokost

2-retters middag inkl. på Neptun og Royal


Scandic Neptun kr. 1495
Scandic Byparken kr. 1145
Radisson Blu Royal kr. 1560
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

The Show Must Go On X - Grieghallen

Tar farvel med Queen med stor avslutningsturné.
- Etter 10 år er en av norges største hyllestsuksesser over for godt!Åge Sten Nilsen er av mange kåret til Skandinavias beste Queen- og Freddie Mercury tolker. Og dèt med rette!! Etter 10 år rundt i Norge med sine spektakulære show kan han se tilbake på fulle hus og strålende kritikker over alt. Nå legger Åge Sten Nilsen og hans faste ensemble ut på sin aller siste Queen-reise! 

 

Eventyret startet i 2007 med premiere på forestillingen "The Show Must Go On I"- og siden har Åge Sten Nilsens hyllests-show fremstått i en rekke versjoner under årenes løp.

 

I 2011 kom oppfølgeren "The Show Must Go ON II" med fokus på Freddie Mercurys solokarriere og markering av Queens 40 års jubileum.

 

Juleversjonen "Christmas Spectacular" med gjestesolist Benedicte Adrian, ble i 2012 spilt 25 ganger på Chat Noir i Oslo. Hver julesesong siden den gang har forestillingen vært på turné rundt i Norge.

 

"The Show Must Go On Symphonic" ble i 2014 og 2016 presentert i Olavshallen i Trondheim i samarbeid med Trondheim Symfoniorkesters 64 musikere ledet av den meriterte dirigenten Nick Davies.

 

Nærmere 500.000 mennesker har til nå sett showene. Og nå settes det punktum med en helt ny helaftens forestilling: The Show Must Go On X. Åge har fortsatt med seg det samme fantastiske bandet og krydrer som vanlig showet med dansere, statister og spesialeffekter. Showet hadde premiere i Tønsberg denne sommeren og så vel publikum som presse ble atter en gang bergtatt.

 

Det blir gjenhør med mange av de store klassikerne vi har hørt før. Allikevel består rundt halvparten av showet av "nye" låter som aldri før er fremført på scenen av Åge & co. Herunder biter fra gruppens aller første utgivelser, "Queen I" og "Queen II" samt rørende versjoner av låter fra gruppens siste album, "Made in Heaven", som først ble utgitt etter Freddie Mercurys død.

 

Ca. 2,5 time inkl. pause

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen