Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

The Sandman

01.06.2019 - 02.06.2019

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1620,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Hotel Norge by Scandic kr. 1620
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

The Sandman - Grieghallen

​Hoffmanns uhyggelige historie i storproduksjon av teaterlegenden Robert Wilson.


Hva skjer med barn som nekter å gå å legge seg? Da kommer den onde Sandmannen og kaster sand i øynene deres til de blør. Og hva om du aldri helt våkner fra marerittet? 

 

Regissør Robert Wilson iscenesetter den fryktelige fortellingen signert E.T.A. Hoffmann, som regnes som en av de første virkelige grøsserne. Musikken er begått av den rocka singer-songwriteren Anna Calvi fra Storbritannia, og på scenen står ensemblet til Düsseldorfer Schauspielhaus med den tyske stjernevokalisten og skuespilleren Christian Friedel i spissen. 

 

Friedel har rollen som Nathanael, som mister faren i en mystisk eksplosjon. Den lille gutten er overbevist om at den tragiske ulykken skyldes den onde Sandmannen fra eventyrene, og selv som voksen preges livet hans av den grusomme godnatthistorien. 

 

The Sandman er full av fortryllede briller, levende dukker og magisk ild, og sies å være en av Wilsons aller beste forestillinger noensinne. Regissørens delikate lyskomposisjoner, presise bevegelser og dristige scenebilder visker ut skillet mellom virkelighet og illusjon i det som er en av årets store satsinger under Festspillene. 

 

Varighet: 2 timer og 10 minutter inkl. pause.

Fremføres på tysk og engelsk, tekstes på engelsk.

For mer informasjon sjekk www.fib.no

 

Foto: Lucie Jansch.

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen