Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Team Bachstad

24.03.2023

Grieghallen, Peer Gynt Salen
(Se kart)Pris fra kr 1050,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

2-retters middag inkl. på Neptun.


Scandic Neptun kr. 1370
Scandic Byparken kr. 1050
Scandic Torget kr. 1175
Hotel Norge by Scandic kr. 1300
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Team Bachstad - Grieghallen, Peer Gynt Salen

Team Bachstad på turné


Den populære duoen Øystein Bache og Rune Gokstad har siden 2011 tatt med TV-seerne på en rekke reiser verden rundt – alltid på utradisjonelt vis.  Åtte sesonger har så langt gått på TV. 11.desember er det premiere på sesong ni på NRK1 med Team Bachstad.  

 

Nå får publikum muligheten til å oppleve Team Bachstad «live»!  I samarbeid med NRK inviteres det til et talk-show hvor publikum blir med i en halvannen time lang reise i levende live, med humor, filmklipp og historier som ikke kom med i programmene!

 

Deres åtte sesonger på NRK startet med en reise i en veteran-brannbil til Mongolia. I sesong to krysset de India på tvers i auto rickshaw.  Deretter ventet en kryssing av det søramerikanske kontinent i et godt brukt bruktbil!
I sesong fire la de ut på en tur fra syd til nord i Finland i to knøttsmå varemopeder. Den femte sesongen ble tilbrakt i Indokina i en utrangert Land Cruiser som Forsvaret skulle gi til Norsk Folkehjelp i Kambodsja.
Sesong seks dro de i østerled. I en 34 fots motorbåt skulle de seile på elver fra St Petersburg gjennom Russland, Hviterussland, Ukraina, over Svartehavet med Istanbul som mål. Også i sesong syv forflyttet de seg i det våte element når de besøkte en del øyer i Karibia.

Koronaen satte en stopper for å reise utenlands i 2020 – da ble løsningen å dra Norge på langs i en elektrisk postbil.

 

Varighet: ca 90 minutter uten pause

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen