Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Stardust

14.04.2023 - 15.04.2023

Ole Bull Scene
(Se kart)Pris fra kr 1085,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

2-retters middag inkl. på Neptun.


Scandic Neptun kr. 1405
Scandic Byparken kr. 1085
Scandic Torget kr. 1210
Hotel Norge by Scandic kr. 1335
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Stardust - Ole Bull Scene

Musiker, komiker, skuespiller og nå forfatter Asbjørnsen inviterer til sitt solo-show om åtte utrolige kvinneliv for 100 år siden, da jazz var rock’n roll.


Med et tegneserieaktig glimt i øyet og ved hjelp av noen av århundrets største jazz-hits forteller hun om skjebnen til sine største musikalske heltinner: Bokken Lasson, Mae West, Bessie Smith, Josephine Baker, Marlene Dietrich, Edith Piaf, Billie Holiday og Marilyn Monroe.

 

«Stardust» er en nyfeministisk fest-forestilling om synd, skam, ekstase og ambisjoner på oldemors tid. Historien fortelles ofte gjennom mannlige bragder. I «Stardust» forteller Asbjørnsen tidenes gang gjennom livene til åtte av verdens store kvinnelige stjerner, artister som brøt barrierer og tabuer lenge før bh’en brant på slutten av 60-tallet.

 

Både boken og showet dykker ned i kamper, ambisjoner og seiere mot alle odds i en tid vi i dag ser på som kvinneundertrykkende og tungrodd. «Stardust» er fylt til randen av drivende musikalske nummer, backet av en levende jazz-trio som er sterkt delaktig i å transportere oss fra New York i «de glade 20-åra», via Berlin på sitt mørkeste og Paris på sitt villeste, til Kristiania på sitt mest uskyldige…

 

Det blir salg og signering av bøker etter showet.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen