Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

ODD(a) COUPLE

29.11.2018 - 01.12.2018

Lille Ole Bull
(Se kart)Pris fra kr 1070,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Unummererte Sitteplasser


Scandic Neptun kr. 1105
Hotel Norge by Scandic kr. 1350
Radisson Blu Royal kr. 1130
Scandic Ørnen kr. 1070
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

ODD(a) COUPLE - Lille Ole Bull

Nå går to av Oddas mest underholdende sønner for første gang sammen for å levere et herlig, musikalsk show. Den perfekte festkvelden i førjulstida.


Andre Søfteland er Norges nye musikalstjerne. Utdannet i London, senere flyttet han til New York. Etter store roller på scener i USA kom han tilbake til Norge. Her har han gjort de store hovedrollene i Hellemyrsfolket, Spelemann på taket, Les Miserables og Evita. Over 200 000 latt seg trollbinde av hans stemmeprakt. Med et imponerende register og en sjelden innlevelse tar han publikum med inn i sin verden.


Roar Brekke har en mor som syns han synger kjempefint... men for alle andre er han standupkomikeren som treffer midt i magerøttene. Hans herlige observasjoner, ubetalelige mimikk og selvironi har i over 20 år spredt latterbølger. Hans siste showsuksess ”All verdens tid” er spilt mer enn 80 ganger med strålende respons.


Sammen vil de to garantert by på en mangfoldig kveld. Fra musikalske perler som gir deg gåsehud, til herlige historier som gir deg krampelatter. Eller for å si det sånn: En sølvstrupe og en gaptrost!  

 

På piano: Vidar Eldholm

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen