Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Margot

13.01.2023 - 28.10.2023

Ricks Teater
(Se kart)Pris fra kr 1100,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

2-retters middag inkl. på Neptun.


Scandic Neptun kr. 1440
Scandic Byparken kr. 1100
Scandic Torget kr. 1200
Hotel Norge by Scandic kr. 1335
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Margot - Ricks Teater

Margot i 100 over 80.


Margot har vært med å bygge landet og betalt skatt i et helt liv. Nå skal hun endelig få høste godene og nyte sitt «opium». Margot baner seg vei gjennom Helse-Norge med livsmot og benskjørhet. Vi rykker alle stadig fremover i køen! Eller gjør vi det?

 

Bli med Margot og møt aktørene i AS Helse-Norge Ina Breivik og Simon Andersen åpner dosetten. Du trenger ikke ta med lystgass, vi bjuder!

  

INA BREIVIK startet sin komiker/skuespillerkarriere som S i SMXL. Hun har delt scene med mange av landets mest anerkjente komikere og har blitt nominert til komiprisen hele seks ganger, både for beste forestilling og beste kvinnelige artist. Sist i 2016 med forestillingen «Margot, Alt i boks». Ina sa opp jobben sin som sykepleier i 2000, for å satse fullt på artistkarrieren. Da Coronaviruset gjorde sitt inntog i 2020, skjønte hun at det var bruk for henne i helsevesenet, henholdsvis som sykepleier.. Ina lar hennes alter ego, Margot snakke for seg når status på Helsenorge anno 2022 skal gjøres opp.

  

SIMON ANDERSEN debuterte (på scenen) i 1988 som Rolf i "The sound of Music" Etter teaterutdanning på Hordaland Teater og Riksteaterets elevskole har han spilt på en rekke scener rundt i landet. Mest kjent er han som Roy i "Familiesagaen de syv søstre" på TV 2. Han er også offisielt godkjent Wenche Foss-imitator(godkjent av originalen selv.) Har drevet eget teater og satt opp/skrevet, og spilt i utallige revyer og cabareter. Når han ikke står på scenen er han ofte å finne i dubbestudio, eller på et helsehus nær deg.... 

   

18 års aldersgrense.

Varighet er ca. 2 timer

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen