Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Mamma Mia! Under the Stars

29.06.2023 - 02.07.2023

Bergenhus Festning, Plenen
(Se kart)Pris fra kr 1875,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

Billetter i Felt A og C.


Scandic Torget kr. 2075
Hotel Norge by Scandic kr. 2275
Scandic Neptun kr. 1875
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Mamma Mia! Under the Stars - Bergenhus Festning, Plenen

Opplev Mamma Mia! under åpen himmel på Bergenhus Festning!


Den verdensomspennende hit-musikalen Mamma Mia! kan oppleves for første gang under åpen himmel i Bergen 2023. Forestillingene er en del av MAMMA MIA! UK & International Tour, musikalens største utendørsturné noensinne! Forestillingen har nummererte sitteplasser med fire eksklusive show. 

 

Publikum vil falle pladask for den fengslende historien om mor, datter og hennes tre mulige fedre, der alt utfolder seg til magien av ABBA sin tidløse sanger med gresk øy-idyll som bakteppe. 

 

- Det er en glede å kunne bringe den originale MAMMA MIA! forestillingen til Bergenhus Festning neste sommer direkte fra London. Den hjertevarme historien fortalt gjennom ABBA sin fantastiske katalog egner seg perfekt under åpen himmel, sier  Frank Nes.

  

MAMMA MIA! er det åttende lengste showet i Broadways historie, med et rekordlangt løp på 14 år. Forestillingene i Bergen vil feire at det er 24 år siden MAMMA MIA! hadde premiere i London i april 1999. Siden premieren på Londons West End har verdens mest spektakulære og solrike musikal gjenoppstått som to rekordstore musikalfilmer. MAMMA MIA! The Movie fra 2008 produsert av Judy Craymer ble den mest innbringende musikalfilmen gjennom tidene og den andre filmen, MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN, fra 2018 er tidenes mest suksessrike oppfølger. Musikalen har blitt sett av mer enn 65 millioner mennesker i 50 produksjoner og på 16 forskjellige språk. 

 

Med musikk og tekst av Benny Andersson & Björn Ulvaeus, er MAMMA MIA! skrevet av Catherine Johnson, regissert av Phyllida Lloyd og koreografert av Anthony Van Laast. Produksjonen er designet av Mark Thompson, med lysdesign av Howard Harrison, lyddesign av Andrew Bruce & Bobby Aitken, og musikalsk veiledning, tilleggsmateriale og arrangementer av Martin Koch.

 

MAMMA MIA! på Bergenhus Festning er produsert av Judy Craymer, Richard East & Björn Ulvaeus for Littlestar i samarbeid med Universal og NGM.

 

Forestillingen har nummererte sitteplasser.

Varighet: 2 timer og 35 minutter, inkludert 20 minutters pause

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen