Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Love me Tinder

10.01.2019 - 19.01.2019

Lille Ole Bull
(Se kart)Pris fra kr 970,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.
Unummererte Sitteplasser.


Scandic Byparken kr. 970
Scandic Neptun kr. 990
Hotel Norge by Scandic kr. 1280
Radisson Blu Royal kr. 1075
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Love me Tinder - Lille Ole Bull

"Love me Tinder” er en humoristisk og musikalsk forestilling om jakten på den store kjærligheten og dilemmaet: Hvordan få kontakt med den rette?

Forside

Tønsberg Blad 

Det startet med Dagbladets ”Noen som passer for meg...” til vår tids lynraske og kyniske ”Tinderdate”. Nettdating har bredt om seg og er beviset på vår tids rastløse og ofte svært komiske søken etter ”Den rette”. Dette er tema i forestillingen og den er til tider blitt hysterisk morsom. Den ble også svært godt tatt i mot av anmeldere da den ble spillt i Tønsberg og oppnådde terningkast 5. Til slutt må man også presisere at forestillingen også har en alvorlig klangbunn. Dette handler jo mest om ensomhet og søken etter kjærlighet i et moderne samfunn som går litt fort for folk flest. 


Øyvind Angeltveit skulle være godt kjent for Bergenspublikummet gjennom en rekke komedier og revyer ved teatrene i byen. Øyvind er fra Stord og gleder seg alltid til å spille på Vestlandet. Han var med å etablere Lompelandslaget som herjet revynorge i 15 år. Øyvind har akkurat avsluttet to års sammarbeid med ”Margot” alias Ina Breivik. 


Dagrun Anholt er komiker og skuespiller fra Sandefjord. Hun har hatt en mengde morsomme roller på TV, som for eksempel i ”Hos Martin”. I år har hun vært på Rogaland Teater og Brageteatret. I sommer hadde hun stor suksess sammen med Øyvind Angeltveit og Sturla Berg Johansen i ”Bakgårdsrevyen” i Tønsberg.

Dørene åpner kl. 18.30
Showstart kl. 19.30

Garderobe er inkludert.

Unummererte sitteplasser.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen