Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Kristin Lavransdatter

08.08.2019 - 10.08.2019

Bergenhus Festning, Plenen
(Se kart)Pris fra kr 1595,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.
Nummererte Sitteplasser i Felt B.


Scandic Neptun kr. 1595
Scandic Byparken kr. 1595
Hotel Norge by Scandic kr. 1750
Radisson Blu Royal kr. 1830
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Kristin Lavransdatter - Bergenhus Festning, Plenen

Suksessmusikalen Kristin Lavransdatter settes opp i spektakulært utendørsformat på Bergenhus Festning!


Den storslåtte musikalen om Kristin Lavransdatter var en megahit på Den Nationale Scene i 2018. Alle de ca. 30.000 billettene var utsolgt lenge før premieren. Nå settes det populære stykket endelig opp på nytt - i ny og større drakt! Det er bare å glede seg til et etterlengtet gjensyn med Herborg Kråkevik og Hans Marius Hoff Mittet i hovedrollene som Kristin og Erlend.

 

Regissør Svein Sturla Hungnes og komponist Julian Berntzen har tilpasset musikalen til det store utendørsformatet med langt flere musikere enn på Den Nationale Scene. Det arbeides med store nye arrangementer til de over 70 musikerne fra Sjøforsvarets Musikkorps og Edvard Grieg Kor & Ungdomskor som skal bidra til å spille frem historien om Kristin.

 

På Den Nationale Scene spilte forestillingen for 68 utsolgte hus. På Bergenhus Festning settes det opp tre forestillinger: 8., 9. og 10.august.

 

Den spektakulære oppsetningen av Kristin Lavransdatter på Bergenhus Festning vil spenne over to akter med en totalt varighet på ca. 90 minutter + pause.

 

For mer informasjon sjekk www.bergenlive.no

 

 

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen