Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Klypa

26.10.2018 - 10.11.2018

Ricks Teater
(Se kart)Pris fra kr 995,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.

2-retters middag inkl. på Neptun og Royal


Scandic Neptun kr. 1320
Radisson Blu Royal kr. 1500
Scandic Byparken kr. 995
Hotel Norge by Scandic kr. 1370
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Klypa - Ricks Teater

Etter gjentekne oppfordringar er det no klart at Klypa og Kjellen kjem tilbake til Bergen med showet som hadde storsuksess i haust!


Klypa og Kjell "Kjellen" Bigset ladar kanonene, og sprengjer ut eit splitter nytt humorshow. Med Kjellen i hovudrolla og i fri dressur, er det duka for eit oppgjer med det moderne liv. Gjennom auga til Kjellen får vi eit unikt skråblikk på den til tider vanskelege reisa gjennom livet. Her vil dei fleste kjenne seg att. Vi får møte livssnyltaren Palle, saman med eit par nye ansikt i Klypa-universet.

 

Thomas Ryste har fått med seg Ørjan Liavåg som sparringpartner. Den folkelege, rett-på-sak Klypahumoren har vorte allemannseige landet rundt, og ein sikker vinnar i sosiale media. Over heile landet tek folk seg eit lite friminutt og ein god latter når Kjellen legg ut nye sprell på nettet. I showet "Med Prostata Mot Stjernene" må publikum gjer seg klar for nye hysteriske augneblink, med Kjellen som dirigent, nyforelska og i sitt livs form! Rett og slett Meeeeget oppegåande!

 

Aldersgrense 18 år.

Les meir om Klypa og Kjellen på deira nettside og facebookside. 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen