Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

June Kommune

17.02.2023 - 18.02.2023

Lille Ole Bull
(Se kart)Pris fra kr 1025,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

2-retters middag inkl. på Neptun.


Scandic Neptun kr. 1345
Scandic Byparken kr. 1025
Scandic Torget kr. 1150
Hotel Norge by Scandic kr. 1275
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

June Kommune - Lille Ole Bull

Fredag 16. februar og lørdag 17. februar 2023 kan du oppleve det forfriskende festlige ja-mennesket June Kommune på Lille Ole Bull scene.


Hun er blitt et fenomen som Kommune-Norges ansikt utad. Nå har hun endelig sjansen til å få alle innbyggerne i Bergen kommune direkte i tale. Og June Kommune har mye på hjertet. Her er det bare å glede seg.

 

Med seg på scenen har hun også med seg Jan Rune Holdhus. Han er komiker, sanger og skuespiller, og June Kommune synes det er storartet å få benytte sin storslagne scenedebut til også å få fremmet andre kommunale artister.

 

Etter utsolgte hus og stor jubel i Stavanger høsten 2021 og våren 2022, er June Kommune ute turne. Etter premieren på Latter skrev Dagfinn Nordbø i sin anmeldelse i «Vårt Oslo»:

 

«Og publikum - de kan bare glede seg, og bør gå hun, han og hen av huse. Jeg pleier å være meget forsiktig med å gi lattergaranti, men det gjør jeg her. Makan!»

 

«Intelligent gjort er det, og den stødige regien er signert Pål Mangor Kvammen. Holdhus har lært seg alle de produktive triksene: Monologer i og utenfor drag, plutselige sangnumre, parodier, brudd i teksten, ironi, actouts, slapstick, selvironi - alt er blandet i en deilig, frekk gumbogryte med ekvilibristisk balanse mellom surt og søtt.»

 

«Stående applaus og trampeklapp skal man aldri kimse av. Se ikke bort fra at Holdhus blir en markant del av humorens desiderte toppsjikt om ikke så altfor mange uker. Gysla kjekt!»

 

Dette må du bare få med deg!

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen