Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Julegøy 2023

01.11.2023 - 16.12.2023

Ole Bull Scene
(Se kart)pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

2-retters middag inkl. på Neptun og Ørnen.
Julemat serveres fra 17.11.23.

Scandic Neptun kr 1610 / 1940
Scandic Byparken kr 1270
Scandic Torget kr. 1370
Hotel Norge by Scandic kr. 1505
Scandic Ørnen kr 2180
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Julegøy 2023 - Ole Bull Scene

Årets gøyeste juletradisjon er kommet for å bli!


Endelig slipper vi latterbomben JULEGØY! Fjorårets show ble en braksuksess og nå har vi samlet et dreamteam av herlige artister. Denne gjengen vil garantert få frem latterkulene med humor og musikk av ypperste klasse.


Thomas Giertsen er tilbake etter fjorårets JULEGØY-suksess! Ringreven i norsk humorbransje briljerer i rollen som konferansier og har som alltid publikum i sin hule hånd. I år har han med seg et drømmelag med Christine Hope i spissen.


Christine Hope er en av Norges fremste komikere og har i en årrekke gjort seg bemerket både på revyscenen og tv-skjermen. Kanskje blir det gjensyn med noen av hennes kjente og kjære figurer?


Showmannen Egil Skurdal er kanskje Norges gladeste mann. Han har gjort stor suksess på Latter, vært sidekick fra Senkveld på Tv2 og er aktuelle som reporter i P3-morgen.


Fra Bergen har vi komiker Sjur Koppen! Han har gjort stor suksess i Lattergalla, på «Latter Live» og er ofte å se på klubbscenen Lille Ole Bull i Bergen.


Unge, lovende, Joakim Olsen fra Os, er årets nykommer, full av selvironi og usminket sjarme. Han er en mester i å adressere elefanten i rommet og briljerer jevnlig på klubbkveldene på Lille Ole Bull.


Showet er stødig regissert av Ole Soo.


Gled deg til årets gøyeste juletradisjon!

 

 

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen