Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Hotel Norge

21.09.2018 - 20.10.2018

Den Nationale Scene
(Se kart)Pris fra kr 990,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.

2-retters middag inkl. på Neptun.


Scandic Neptun kr. 1350
Scandic Byparken kr. 990
Hotel Norge by Scandic kr. 1305
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Hotel Norge - Den Nationale Scene

Sjekk inn på vårt bisarre hotell sentralt plassert i byens historie!

Forside

Dagbladet


Forside

BT


Forside

BA 

Innenfor dørene til Hotel Norge utspiller det seg en underholdende og mørk kriminalkomedie hvor bergenshistorien sitter i veggene. Hva skjedde egentlig på rom 405?


En politimann (Pål Rønning) sjekker inn på Hotel Norge og vet akkurat hvilket rom han vil ha. Han blir tatt imot av den noe merkelige resepsjonisten (Eirik del Barco Soleglad) som er litt i overkant opptatt av sin nye gjest. Er ikke den gamle mordgåten oppklart? Når natten kommer krypende, banker minnene på og tidsleken starter.


Denne nyskrevne kriminalkomedien har røtter til byens historie og tar oss bl.a. tilbake til bybrannen i 1916 og eksplosjonen på Vågen i 1944. Den flørter med kjente filmreferanser, sniker seg innpå deg med spøkelsesaktig stemning og morer deg med sin komiske snert.


Gjennom populære forestillinger om norgeshistorien med Statsteatret – og ikke minst Reksten-saken på DNS, har teatermaker Yngve Sundvor vist at det er mye god underholdning og tankevekkende materiale i fortiden. Alt kan skje når dørene åpnes til det tradisjonsrike hotellet

 

Spilletid: Max 2 timer og 30 min

Passer for: Ungdom og voksne

 

For mer informasjon sjekk www.dns.no

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen