Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Hedda Gabler

25.01.2019 - 02.03.2019

Den Nationale Scene
(Se kart)Pris fra kr 1005,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

2-retters middag inkl. på Neptun.


Scandic Byparken kr. 1005
Hotel Norge by Scandic kr. 1320
Scandic Neptun kr. 1365
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Hedda Gabler - Den Nationale Scene

Ibsens gåtefulle og ikoniske kvinneportrett.


Hedda Gabler har fascinert verden i over hundre år. Vi gripes stadig av hennes indre drama og farlige spill. Hvorfor handler hun slik hun gjør?

 

Nå kan du oppleve unge Stine Robin som den omdiskuterte kvinnen i Ibsens mesterverk. Rollen er en av de aller største utfordringene en kvinnelig skuespiller kan få. Oppsetningen vi her presenterer er stilren og tidløs, men tett på originalen.

 

Den ettertraktede og velstående Hedda har valgt en trygg tilværelse med akademikeren Jørgen Tesmann. Men etter kort tid føler hun seg fanget og dypt ensom. Det er da Eilert Løvborg dukker opp fra fortiden. En mann som for Hedda står for frihet, livslyst og begjær. I løpet av et døgn settes sterke krefter i sving.

 

Hva som så skjer med Hedda har vært diskutert siden stykket kom ut i 1880. Hva ligger bak hennes manipuleringer og destruktive maktspill? Hvorfor går hun bare ikke?

 

Henrik Ibsen var opptatt av å skildre menneskeskjebner i lys av omgivelsene. Da Hedda Gablerkom ut var samfunnsmoralen og kvinners stilling en annen. Likevel er portrettet av Hedda ett som fremdeles opprører og fascinerer oss. Speiler det noe i våre liv?

 

Varighet: Ca 2 timer og 15 minutter inkl pause.

For mer informasjon sjekk www.dns.no

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen