Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Hannah Gadsby

04.02.2022

Grieghallen, Peer Gynt Salen
(Se kart)Pris fra kr 1095,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Byparken kr. 1095
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Hannah Gadsby - Grieghallen, Peer Gynt Salen

Den internasjonale prisvinnende stjernekomikeren Hannah Gadsby har et splitter nytt live-show – Body of Work – og kommer til Bergen som en del av Europaturnéen sin neste år.


I 2018 slapp hun den globale sensasjonen og banebrytende Netflix-spesialen Nanette. Dette forandret virkelig ting for Hannah. Hun vant en Emmy og en Peabody, noe som førte til at hun ble en stemme for veldig mange. Det kom muligheter på løpende bånd, men Hannah bestemte seg for å holde seg til det hun alltid har elsket, Stand-Up.


Allerede i 2019 kom hun med det kritikerroste oppfølgershowet Douglas som hun turnerte med over hele verden før pandemien brøt ut, og hun spilte den inn for Netflix i Los Angeles rett før nedstenging februar 2020.


Siden da har Hannah holdt seg hjemme i Australia, trygg fra den globale pandemien og lurt på; «Whats next?» All denne funderingen er nå blitt til et splitter nytt show. Som engelskmenn (og Australiere) ville sagt, «a body of work».


Hannahs «overnight success» tok mer enn 10 år. Hun har vunnet priser i og gjort store show for festivaler over hele Australia og UK siden 2009, og hun har spilt Hannah i TV-serien Please Like Me. Hun slipper sin første bok senere dette året.

 

Velkommen på show!

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen