Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Gisle Børge Styves Orkester

04.11.2022 - 19.11.2022

Lille Ole Bull
(Se kart)Pris fra kr 1025,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Neptun kr. 1025
Scandic Byparken kr. 1025
Scandic Torget kr. 1150
Hotel Norge by Scandic kr. 1325
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Gisle Børge Styves Orkester - Lille Ole Bull

Gisle Børge Styves Orkester, tidligere kjent over store deler av verden som Gisle Børge Styve Trio, er klare med forestillingen "Vel møtt – enkel servering!" på Lille Ole Bull scene i november 2022.


Det skal bli både sang, musikk og lyrikk og nok ikke så rent lite latter heller. Årsaken til navneskiftet er ganske enkel, som GB sier, "Med trio i navnet føltes det som at vi var så veldig få. Nå er vi mange flere og det er deilig. Vi håper, tror og vet at det blir mange som kommer på Lille Ole Bull i høst for å oppleve hele gjengen i fri utfoldelse."


Musikken er melodisk, vakker og groovy, med trestemte koringer og variert instrumentering. I sentrum står Gisle Børge Styves varme vokal og lekne piano, ledsaget av Per Willy Aaseruds trompet og Helge Harstads bass. Trioens spennende musikalske arrangementer gir også plass til fioliner, vinglass, klokkespill, perkusjon og slide-bass! Samspillgleden er stor, trioen koser vettet av seg og det smitter fort over på publikum.


Deres stadig voksende publikum reiser alltid hjem etter konsertene med et smil om munnen og fløyel om hjertet. En konsert med trioen omtales av flere som ”ren terapi av absolutt høyeste karakter”, og publikum får mulighet til å både le og gråte.

 

Varighet: 75 minutter

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen