Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Gabriel Iglesias

08.06.2020

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1360,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.


Scandic Byparken kr. 1360
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Gabriel Iglesias - Grieghallen

A Comic Soul og Stageway presenterer
Gabriel Iglesias: Beyond The FluffyKomikeren Gabriel Iglesias ble oppdratt av en alenemor i Long Beach, California, hvor han var yngst av seks søsken. Allerede i barndommen begynte Iglesias å eksperimentere med humor som en måte å håndtere livets motgang på. Han startet med stand-up i 1997 og opptrådte for det meste på motorsykkelbarer og brune puber.


Iglesias er i dag en av Amerikas mest suksessfulle stand-up-komikere og opptrer for fulle hus verden over. Han er blant komikerne med høyest seertall og fanskare på YouTube. Han har sitt eget show på Netflix, han har spilt i flere filmer, og i 2018 inkluderte The Hollywood Reporter Iglesias i listen “Top 40 Comedy Players”, sammen med komikere som Jerry Seinfeld, Chris Rock and Lorne Michaels. Iglesias har også hatt æren av å selge ut prestisjefulle Madison Square Garden i New York, Staples Center i Los Angeles og Sydney Opera House i Australia.


Iglesias show er en blanding av historiefortelling, parodier, karakterer og lydeffekter. Hans unike og animerte stil har gitt ham fans over hele verden i alle aldere. Gabriel Iglesias reiser for tiden verden rundt med sitt stand-up-show, Beyond The Fluffy. Velkommen!

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen