Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Fartøy Valen seiler igjen

11.03.2022 - 12.03.2022

Ricks Teater
(Se kart)Pris fra kr 1060,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

2-retters middag inkl. på Neptun.


Scandic Neptun kr. 1360
Scandic Byparken kr. 1060
Hotel Norge by Scandic kr. 1285
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Fartøy Valen seiler igjen - Ricks Teater

For snart 20 år siden fikk en av tidenes mest populære norske komikere sitt store gjennombrudd med sitt kritikerroste show «Fartøy Valen».


Når Siddisen nå er tilbake på scenen, er tittelen på hans nye show ikke tilfeldig! 

 

Kristian har vært åpen og ærlig om de utfordringene som han har hatt, og som media har gitt mye spalteplass til – og som har blitt mottatt med sympati og respekt.

Når han nå legger ut på nye eventyr for å underholde publikum, er det med ydmykhet hvor han ønsker å underholde publikum slik (bare) Kristian Valen kan, samtidig som han åpner seg noe om de fightene han har vært gjennom!

 

Blant «mannskapet» på nye Fartøy Valen befinner det seg noen av de karakterene som har gjort Kristian så utrolig populær og elsket.  De det blir et gjensyn med, fremstår slik «de» er i dag – ikke slik de var – selv disse fortjener å bli fremstilt i nåtid, men karaktertrekkene har nok ikke endret seg!


I Kristian Valens forrige produksjon, «Åsted Valen», introduserte han et Snap-chat innslag som ble en hit – den vil selvsagt bli med videre på seilasen til høsten, også med nye profiler!

 

Når seilasen til Kristian innledes til høsten, vil han på de fleste spillestedene inkludere et unikt nummer hvor han gjør en parodi/imitasjon som publikum har et nært forhold til! – det være seg en kjent lokal person eller et tema som publikum lokalt engasjerer seg i!

 

Kast loss – bli med på Kristians nye seilas!

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen