Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

En natt forbi

08.10.2022 - 24.11.2022

Forum Scene
(Se kart)pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

2-retters middag inkl. på Neptun.
Varm Julematbuffet fra 18.11.22.


Scandic Neptun kr. 1555 / 1865
Scandic Byparken kr. 1235
Scandic Torget kr. 1310
Hotel Norge by Scandic kr. 1485
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

En natt forbi - Forum Scene

- En Jan Eggum-musikal


Over Norge er stolte av å endelig kunne presentere høstens store musikalske forestilling i Bergen. Den nyskrevne "En natt forbi" er Bergens helt egne Eggum-musikal!

 

Forestillingen er basert på Eggums musikk, og tar utgangspunkt i de sterke sangtekstene hans. Jan Eggums musikalske univers har blitt en nasjonalskatt som mange kan kjenne seg igjen i. Du har sikkert hørt sangene før, men du har neppe sett dem formidlet på denne måten. Det er et stjernelag som står på scenen i Bergen i høst, med Bjarte Hjelmeland og Karoline Krüger i hovedrollene. Laget toppes av Jan Eggum som medvirker på scenen som seg selv.

 

Handlingen utspiller seg en sensommerkveld i Bergen der Lise (Karoline Krüger) og Bjørn (Bjarte Hjelmeland) skal feire bryllupsdag. Bjørn har planene klare, de skal på Eggum-konsert på Madam Felle! I løpet av kvelden kommer flere venner på besøk: Tommy (Claus Sellevoll), Julie (Christine Guldbrandsen) og Truls (Kristian Berg Jåtten). Alt ligger til rette for et heidundrende vorspiel før konserten med selveste Eggumen.

 

I løpet av kvelden vil publikum oppleve humor, kjærlighetstrøbbel, misforståelser og fine øyeblikk, akkompagnert av sangkatalogen til en av Norges beste låtskrivere. Dermed er det duket for høstens store musikalske forestilling i Bergen, hvor publikum vil få høre alle sine Eggum-favoritter - flere med en ny emosjonell dimensjon.

 

Aldersgrense: ingen aldersgrense

Dørene åpner 1 time før

Varighet: ca 85 minutter

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen