Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Circus Absence

10.05.2019 - 18.05.2019

Den Nationale Scene
(Se kart)Pris fra kr 860,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.
Tillegg barn: 320 kr inkl. billett
(maks 2 barn inntil 12 år, på samme rom)


Scandic Byparken kr. 860
Scandic Neptun kr. 930
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Circus Absence - Den Nationale Scene

Halsbrekkende og morsom sirkusforestilling for hele familien.


Absence Crew har tatt små og store publikummere med storm med sine energifylte og underholdene breakdansforestillinger. Nå har de slått seg sammen med koreograf Jo Strømgren, som er kjent verden over for sine oppfinnsomme og ofte komiske danseforestillinger. Møt de tussete klovnene, den deprimerte fakiren, den mystiske magikeren og damen med skjegg – og kanskje vi får et glimt av den rømte gorillaen og den pysete menneskelige kanonkulen?

 

Circus Absence er historien om det litt utbrente sirkusensemblet som plutselig må lage et fabelaktig show for et stort publikum. Og hvem vet – kanskje de snodige artistene får livsgnisten tilbake underveis? Du skal i hvert fall få en helt spesiell og spinnvill sirkusopplevelse på Store Scene!

 

Absence Crew er kåret til norgesmestere i breaking og er kjent fra Norske Talenter og Mitt Dansecrew på TV2. De har produsert en rekke kritikerroste og populære teaterforestillinger hvor breaking står i sentrum. De har også medvirket i flere av DNS’ familieforestillinger de siste årene.

 

Anbefalt fra 5 år.

Varighet: Ca 1 time.

For mer informasjon sjekk www.dns.no

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen