Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Christoffer Schjelderup

28.09.2022 - 18.03.2023

Ole Bull Scene
(Se kart)Pris fra kr 990,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

2-retters middag inkl. på Neptun.


Scandic Neptun kr. 1310
Scandic Byparken kr. 990
Scandic Torget kr. 1115
Hotel Norge by Scandic kr. 1240
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Christoffer Schjelderup - Ole Bull Scene

- Var Det Dumt Det?!


Det er endelig klart for Christoffer Schjelderups andre soloshow - og det var på tide!  "Var det dumt det?!" er et selvransakende show om de store og de små tingene vi gjør og som vi vet er feil. Og her er det mye å ta av! Den prisbelønte standup-komikeren har vært i komisk hardtrening og er opplagt som aldri før. Nå er han klar for publikum i salen og stemning i taket.

 

Vi gjør så mye dumt, både i offentligheten, som kollektiv og ikke minst på hjemmefronten. IQ-en til dagens unge er i fritt fall, og de snart utdaterte voksne er blitt radikalisert av for mange timer på nettet. Det kan virke som at vi alle bare blir dummere. Og det blir vi! Bli med Christoffer Schjelderup når han tar en kikk på alle de små og store tingene vi gjør, og som vi vet er feil. Her er det mye å ta av!

 

Den rappkjeftede fanagutten Christoffer Schjelderup har i snart tjue år regjert på standup-scenen i hele landet, og ikke minst her i sin egen hjemby der han har vært grunnlegger og pådriver av Stand Up Bergen. I 2014 vant han" StåOppPrisen", komikerenes egen ærespris. Hans første soloshow, Tro Håp og Ærlighet ble elsket av publikum og kritikere og ble nominert til Humorprisen for 2018. De store publikumsmassene kjenner han også fra Julegøy 1 og 2 her på Ole Bull Scene, som ble sett av svimlende 50 000 mennesker. Under de siste års pandemi har han nærmest regjert facebook og skapt et nytt humorformat gjennom sine superpopulære bodshow.

 

Regi: Ole Soo

Produsent: Stas Artist AS

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen