Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Andrew Lloyd Webber Gala

29.03.2019

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1215,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.

2-retters middag inkl. på Neptun og Royal.


Scandic Neptun kr. 1530
Radisson Blu Royal kr. 1730
Scandic Byparken kr. 1215
Hotel Norge by Scandic kr. 1560
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Andrew Lloyd Webber Gala - Grieghallen

Highlight Concerts presenterer
En hyllest til Andrew Lloyd Webber
en av de største musikalske komponister i vår tidThe ANDREW LLOYD WEBBER- Et show til ære for en av vår tids største musikalske komponister med utdrag fra flere av hans mesterverk som the Phantom of the OperaCats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love never Died, Song & Dance, Requiem...  

 

Andrew Lloyd Webbers musikk er fylt med menneskelige følelser som berører publikums hjerter verden over. Det er kjærlighet, forførelse, romantikk, humor, sinne, mot og håp som blir formidlet av sangerne, danseensemblet og et 14 manns stort orkester.  

 

For å binde sammen all den flotte musikken og de ulike numrene er det en forteller som leder showet.  

 

Fargerike kostymer, multimediaframvisninger og lyseffekter skaper en flott ramme rundt den verdenskjente musikken.  

 

Showet er koreografert av Jeanette Damant, en australsk koreograf som har arbeidet over hele verden, f.eks. Moulin Rouge og Lido i Paris. Orkesterarrangementene er av Matthias Suschke. Han orkestrerer og arrangerer musikk til film og scene, f.eks. den berømte Friedrichstadtpalast i Berlin. Daniel Stryjecki som har designet lys og video har bl.a laget events til Coca Cola, Merck, Siemens, Orange, LOT-Polish Airlines, Abu Dhabi Ports bl.a.  

 

Kostymene er designet og laget i Paris av Rick Dijkman, han har bl.a vært kostymedesigner til Disneyland Paris. Jochen Sautter har sammen med  Deborah Sasson, arrangert flere  musikalske shows, f.eks. 100 års jubileumsproduktsjonen av he Phantom of the Opera og det kritikerroste nye showet ”The Little Prince”.

 

Alle kunstnerne er fra Londons West End. Det internasjonale orkesteret er spesielt sammensatt til denne produsjonen etter Suschkes musikalske og kunstneriske krav.

 

Varighet: Ca. 2 x 60 minutter. Cast: 12 kunstnere, Orkester: 14 musikere

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen