Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Lars Vaular

19.08.2017

Bergenhus Festning, Plenen
(Se kart)Pris fra kr 1345,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Barn under 15 år må komme i følge med voksen


Scandic Neptun kr. 1345
Radisson Blu Royal kr. 1345
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

VIP

Lars Vaular - Bergenhus Festning, Plenen

Sommeren 2017 gjør Lars Vaular kun to eksklusive konserter i Norge: Han har fått det ærefulle oppdraget med å avslutte årets Øyafestival på festivalens hovedscene, og skal i tillegg gjøre en storkonsert i hjembyen sin Bergen – på Bergenhus Festning, lørdag 19. august.


Med den knallsterke albumtrilogien «666 ALT», «666 GIR» og «666 MENING» (2015) befestet Lars Vaular igjen sin posisjon som en av landets aller viktigste artister – full av kompromissløs kreativ kraft. Nå er han nok en gang på banen igjen med ny musikk, samtidig som han på mesterlig vis har prøvd seg på TV-formatet med nettserien «Ekte Mann».

 

Bergen Live er henrykt over å få være med på å feire Lars Vaular sitt 10 års jubileum som soloartist. Siden debuten med «La Hat» i 2007, som bl.a. innehold byhymnen «Eg E Fra Bergen», har Vaular befestet sin posisjon som en av landets beste rappere og en av våre største og mest elskede artister på tvers av sjangergrenser.

 

Lars Vaular og Bergenhus Festning har e nær og spesiell relasjon. I 2014 spilte Lars på Bergenfest for et fullsatt Bastionen. Året etter gjorde han et soloshow samme sted. I fjor avsluttet han fredagen på Bergenfest på Plenen, og i år skal det altså atter en gang dukes for sommerfest på festningen i Lars sitt navn.

 

I 2016 ble Lars nominert til hele tre Spellemann-priser for «666»-trilogien, da i kategoriene «Årets Urban», «Tekstforfatter» og «Årets Album». I tillegg ble produsent Frode Kvinge Flatland nominert for sitt arbeid på platene i kategorien «Årets Produsent». «Akkurat nå finnes det ingen bedre rappere i Norge enn Lars Vaular» skrev musikkmagasinet Gaffa henrykt om triologien.

 

Senere i 2016 fulgte Vaular opp med singelen «Heartbreak Hotel» og nettserien «Ekte Mann». I serien spiller Lars seg selv, en rapper fra Bergen i en gryende identitetskrise. Han er fanget, og uansett hva han prøver på, får han det ikke til. Det er langt fra sannheten om den virkelige Lars Vaular, som tilsynelatende får til det han vil. Om «Heartbreak Hotel» skriver BTs anmelder disse lovordene:

 

«Vaular har liksom sluppet tak på rapnormene, og har skapt sitt eget rapgame hvor det er han som definerer spillereglene. Resultatet er elegant, uventet nedpå og fullt av Vaulars karakteristisk lyriske, selvreflekterende tekster. Et løfte om noe godt i vente.»

Bestillingsvalg:

Velg dato/tid
Velg hotell
Familierom
Dobbeltrom
1 Dobbeltrom = 2 personer
Enkeltrom
Enkeltromstillegg ,- per person
Trippeltrom
1 Trippeltrom = 3 personer
Ekstradøgn
Tillegg ,- per pers./døgn i dobbeltrom
Tillegg ,- per enkeltrom/døgn

Oppgraderinger

+ ,- per pers

Oppgraderinger

+ ,- per pers


+ ,- per pers/døgn i dobbeltrom
+ ,- per enkeltrom/døgn


+ ,- per rom


+ ,- per person
Videre i bestillingen

DINE VALG:

Arrangement: Lars Vaular
Tid:
Antall:
Hotell:
Ankomst:
Avreise:
Rom:
Servering:
Oppgraderinger:
Ingen oppgraderinger valgt

Musserende & jordbær

3-retters middag

Sum: Kr. ,-
Betingelser