Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Herborg Kråkevik

10.02.2017 - 01.04.2017

Chat Noir
(Se kart)Pris fra kr 1140,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Victoria kr. 1220
Scandic City kr. 1220
Scandic St. Olavsplass kr. 1220
Scandic Solli kr. 1170
Scandic Holberg kr. 1170
Radisson Blu Plaza kr. 1260
Radisson Blu Scandinavia kr. 1290
Park Inn kr. 1140
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Herborg Kråkevik - Chat Noir

I vinter inntar Herborg Kråkevik Chat Noir. Det blir et møte mellom en av Norges fremste artister og ett av Norges mest tradisjonsrike teatre.

Forside

Aftenposten - Dag Frøland ville ha likt å stå på Chat Noirs scene i form av Herborg Kråkevik!


Forside

VG


Forside

Dagsavisen - Frekk og elegant Kråkevik! 

Som eneste mottaker av Frølands ærespris Sølvhatten, lovet hun ham en gang i tiden å takke med å lage en forestilling på Chat Noir, I hans ånd; med frekkhet og eleganse! Det er denne Kråkevik dere skal få møte i vinter...

 

I forestillingen vil publikum få oppleve hva som skjer når Kråkevik får leke seg med revy- og varietéformen som har preget Chat Noirs historie. Innholdet er hentet fra Kråkevik sin egen samtid, men formen låner hun frekt fra sin avdøde venn Dag Frølands storslåtte revyer.

 

Det blir nye parodier, karakterer, sketsjer og ikke minst en slags dialog med avdøde helter fra teateret, uten å bikke helt over i Åndenes hus…

 

Herborg Kråkevik (43) fra Hardanger er en av våre aller største sceneartister, med bred erfaring fra revyer og humorscenen. Hun fikk i 2012 komiprisen for årets nummer og beste forestilling med «Kjære landsmenn». Tidligere har hun laget solocabaretene «Herborgs verden», «Herborgs anden verden» (for Danmark), «Eg og Edith» (om Piaf) og sist cabareten «Kråkevik vs. Skram».

 

Herborg Kråkevik startet sin revykarriere sammen med Kenneth Sivertsen for 20 år siden, og har siden gjort seg bemerket for sine parodier på H.M. Mette-Marit, Erna Solberg Liv Ullmann, Sissel Kyrkjebø, Ingvild Bryn, Harald Stanghelle, Kari Bremnes, Karoline Krüger, Ingrid Bjørnov, Carola og Jon Fosse.

 

I kulissene står regissør Teodor Janson, som skal ta vare på og utfordre spennet mellom humor og alvor som Kråkevik er kjent for. Og siden det musikalske vil spille en stor rolle I denne forestillingen har hun med seg på scenen et firemannsorkester ledet av kapellmester Tove Kragset.

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo