Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Drittpappa

01.09.2017 - 02.09.2017

Latter, Klubbscenen
(Se kart)Pris fra kr 925,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
20 års aldersgrense*


Scandic Solli kr. 925
Scandic City kr. 975
Scandic Victoria kr. 975
Radisson Blu Plaza kr. 1025
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Drittpappa - Latter, Klubbscenen

Hvordan skal en mann være? Hvorfor anskaffer seg man barn? Hvor dum kan man bli av å drikke for mye, og var ting egentlig bedre før?


I Christer Torjussens nye show DRITTPAPPA tar den rutinerte komikeren for seg farsrollen, utfordringene både som foresatt og medmenneske, angsten for å bli sin egen far og sitt dårlige temperament.

 

Christer Torjussen har 17 år bak seg på den norske standupscenen og regnes som en stødig veteran i sitt fag, og har vært med på utallige turnéer og kritikerroste show. Sist spilte han over 50 forestillinger på publikumssuksessen Julelatter 2015 som fikk terningkast 5 i Dagbladet. Du har kanskje sett ham på Latter Live på NRK. Christer har også mottatt både Komiprisen for beste standup og flere andre utmerkelser innen sitt felt, som er standup i sin reneste form: Ingen effekter, kostymer eller props. Kun én mann og en mikrofon, slik standup skal være. Tungvekteren Hans Morten Hansen har regien på dette showet som du absolutt bør få med deg - enten du har barn, prøver å få dem eller klarer deg helt fint uten. Bestill billetter nå!

 

* Aldersgrense 20 år grunnet skjenkebevilling. Ungdommer under 20 år kan komme inn i følge med forelder. 

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo