Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Don Juan

25.02.2017 - 06.05.2017

Nationaltheatret
(Se kart)Pris fra kr 1145,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic St. Olavsplass kr. 1145
Scandic Victoria kr. 1145
Radisson Blu Plaza kr. 1185
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Don Juan - Nationaltheatret

Opplev Anders Baasmo Christiansen som legenden og storsjarmøren Don Juan.


La deg forføre!
Av Molière. Oversatt av Karin Gundersen. Bearbeidet av Runar Hodne og Mari V. Kjeldstadli.

 

Don Juan er mannen vi både elsker og hater, deilig dekadent, tiltrekkende, eksentrisk og forførende. Han er en jovial fyr som sier det damene vil høre – og nedlegger dem i et forrykende tempo. For Don Juan er skjønnhet og kjærlighet forgjengelig – og derfor tilgjengelig.

 

Men det skal han ha: Don Juan forsøker verken å skjule eller unnskylde sin skamløse opptreden. Han er den eneste som aldri ljuger. Gjennom sin egen tilsynelatende mangel på moral, avdekker han omgivelsenes dobbeltmoral. Slik er han ikke egentlig en person, men et fenomen, mener regissør Runar Hodne: Don Juan er en påminnelse om det evig forføreriske som blåser gjennom historien – i et utall former og utgaver, både i litteratur og populærkultur. Denne gangen er det Anders Baasmo Christiansen som gir seg i kast med den legendariske karakteren – i en moderne barokk innpakning.

 

For det er mange likheter mellom vår egen tid og tiden Don Juan sprang ut fra. Det handler om iscenesettelse, forføring og estetikk, litt som teatret selv; forestillingen Don Juan ligner på sin hovedrolle – velkommen inn i et forlokkende og vakkert helvete.

 

Medvirkende: Anders Baasmo Christiansen, Nader Khademi, Per Frisch, Petronella Barker, Erland Bakker, Endre Hellestveit, Ine Jansen, Birgitte Larsen, John Emil Jørgensrud, Lasse Lindtner, mfl.

 

Regissør: Runar Hodne. Komponist: Aslak Dørum. Scenograf og kostymedesigner: Kari Gravklev. Lysdesigner: Andreas Fuchs. Maskør: Ruth Haraldsdottir Norvik. Dramaturg: Mari Vatne Kjeldstadli.

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo