Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Lothepus

03.06.2017

Bergenhus Festning, Bastionen
(Se kart)Pris fra kr 1265,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
18 års aldersgrense, leg.plikt.


Scandic Neptun kr. 1265
Radisson Blu Royal kr. 1400
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Lothepus - Bergenhus Festning, Bastionen

Skytebas, songwriter, sexsymbol og rikskjendis. Lothepus er kjent fra TV-serien Fjorden Cowboys og som årets vinner av Farmen Kjendis.


Ved siden av håndtering av dynamitt, store maskiner og et liv på kanten er Lothepus først og fremst Vestlandets mest eksplosive spillemann og entertainer. Og Lothe lover å ikke spare på kruttet når han spiller opp til allsang, dans og fest på Bergenhus Festning, lørdag 3. Juni. Dette blir cowboyens største konsert i Bergen noensinne!

 

Lothepus reiser land og strand rundt med sitt band av festglade spellemenn og trekker fulle hus i selv de mest fraflytningstruede bygdelag. På fremste rad står tenåringsjenter, lastebilsjåfører og allsangløver i alle aldre og godlynte folk fra bygd og by som elsker en god fest. Som Petter Pilgaard og Leif Einar Lothe fant hverandre på Farmen, finner BI-studenter og sauebonder sammen i den feststemte musikken til Lothepus. 

 

”Eg elskar kvinnfolk og sprenging” synger Lothepus i To steg fram og attende ti, mens han i Utedassen forteller villig om hvordan mor Lothe ”for i lufte lag med plankebetar, spikar, drit og stein, og landa der han galtegris har alltid hatt sin heim” den gang vår skytebas/songwriter satt fyr på utedassen i et forsøk på å få far til å kjøpe innedass. 

 

Slik blir det allsang og dansing av. Det har også blitt to album: Sallaren (2014) og Cowboyhjarta (2014) er perfekt oppvarming til Lothedansen på Bergenhus Festning. Sistnevnte inneholder blant annet kjempehiten Women of Norwegian Fjords. 

 

Support: Reidar & De 

Fengende Rock'n'Roll, sunget på Bergensk, med tekster som treffer publikum i hjerte og sjel. Med høy allsangfaktor, preg av 70-tallet, Hammondorgel og saftige gitarriff, er Reidar & De det perfekte startskudd på en festaften hvor kruttsterk vestnorsk visesang settes i traktorsetet.  

 

Portene åpner ca kl. 18:00

Supportband ca kl. 19:00

Lothepus ca kl. 20:00

Varighet: ca 70 minutter

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen