Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Kvelertak

18.08.2017

Bergenhus Festning, Bastionen
(Se kart)Pris fra kr 1245,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
18 års aldersgrense, vergeordning.


Scandic Neptun kr. 1245
Radisson Blu Royal kr. 1245
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Kvelertak - Bergenhus Festning, Bastionen

Kvelertak har gått fra den ene høyden til den neste gjennom sin relativt korte men samtidig omfangsrike karriere.


Tre Spellemannpriser på tre plater, den ene turneen større enn den forrige. Metallica er selverklærte fans og både James Hetfield og Lars Ulrich har uttalt at de anser Kvelertak som et av de få band som virkelig har gjort noe nytt med rocken. Jepp, vi har sagt det før og du har hørt det utall ganger, men slik blir det gjerne når entusiasmen fra alle hold er så overstrømmende.

 

Nå skal Kvelertak gjøre sin største konsert i Bergen så langt. Det blir en konsert med partygaranti. På det tidspunktet har Kvelertak turnert sitt briljante ”Nattesferd” i over ett år. Folk som har sett bandet på denne runden kan attestere på at kvintetten er mer på hugget enn noen gang. Energinivået, spillegleden og de musikalske finessene er mer tilstedeværende enn noen gang.

 

Invisible Oranges skrev dette etter Kvelertaks forrige New York-besøk: ”Den ukontrollerbare trangen til å riste på hodet, hytte med neven, brøle, eller hva du enn måtte foretrekke å ta deg til på en rockekonsert, er overveldende. Et band som vekker disse følelsene i deg, minner deg gjerne på om hvorfor du begynte å elske musikk i utgangspunktet. Det er forfriskende og Kvelertaks konsert ga meg akkurat den følelsen i en sterkere grad enn jeg har kjent på lenge”.

 

Eller som Pitchfork sier, Kvelertak har funnet den utenkelige møteplassen mellom black metal-øs og stadionkvalitetene til Van Halen og Judas Priest.

 

Flere påskudd behøves ikke, dette blir utvilsomt en kveld for bøkene.

 

Portene åpner kl. 18:00

Kvelertak ca. kl. 21:00

Varighet ca 90 minutter

18 års aldersgrense, vergeordning minimum 15 år.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen