Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Highasakite

17.08.2017

Bergenhus Festning
(Se kart)Pris fra kr 1345,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Barn under 15 år må komme i følge med voksen


Radisson Blu Royal kr. 1380
Scandic Neptun kr. 1345
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Highasakite - Bergenhus Festning

Etter et magisk 2016 med to utsolgte konserter på USF Verftet, utsolgt headlinerslot på lørdagen under Bergenfest, billetter som rives vekk til 2017-showet i Oslo Spektrum og et fantastisk album "Camp Echo" - så vender Highasakite tilbake til Bergen for konsert på Bergenhus Festning.


I mai slapp Highasakite albumet «Camp Echo» til strålende anmeldelser, og fulgte dermed opp «Silent Treatment», som klarte hele 120 uker i strekk og dermed ny rekord på Norges offisielle albumliste (VG-listen), på praktfullt vis. «Golden Ticket», «Someone Who´ll Get It» og «Samurai Swords» fra albumet er blant de norske låtene som har satt mest preg på musikkåret 2016.

 

Både «Someone Who´ll Get It» og «Golden Ticket» gikk inn til A-listinger på blant annet P1 og P3 helt til topps på den offisielle norske radiolisten. Låtene har også fått mye oppmerksomhet i utlandet, blant annet med playlisting på Triple J i Australia og 1Live i Tyskland. «Someone Who´ll Get It» hadde premiere på BBC1 i Storbritannia og musikkvideoen hadde premiere hos motemagasinet Vogue.

 

På livesiden har Highasakite nylig gjennomført en festivalsommer hvor de i Norge har vært headliner hos Øyafestivalen, Bergenfest, Pstereo, Parken og Trollrock, mens flere store internasjonale festivaler som Roskilde, Hurricane, Glastonbury, Bråvalla og Latitude også har blitt gjennomført. Highasakite gjorde ved siden av dette dessuten en egen (utsolgt) slippkonsert på Village Underground i London. Verdt å merke seg er det også at Highasakite er offentliggjort som første artist, og det norske bidraget, til årets Nobelkonsert.

 

«Highasakite markerte seg som et meget sterkt liveband i Bergen lørdag kveld» skrev Gaffa om Highasakite sin konsert på Bergenfest, som de også benevnte som «krigersk og mektig». BTs anmelder var også ekstatisk, og meldte at «Det ble en hundre prosent verdig avslutning da Highasakite var siste band på scenen under årets Bergenfest.» Blant lovordene i denne anmeldelsen ble det rapportert om «uangripelig kvalitet i alle ledd” og en konsert som var «nesten for perfekt.” 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen