Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

D.D.E. Jubileumsturne

15.06.2017

Ole Bull Scene
(Se kart)Pris fra kr 1315,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.


Scandic Neptun kr. 1315
Scandic Byparken kr. 1315
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

D.D.E. Jubileumsturne - Ole Bull Scene

Et kvart århundre med Rai Rai! DDE kan se tilbake på 25 år som et av landets mest populære band, og låta ”Vinsjan på kaia” har vært både katalysator og bærebjelke.


Hva er det med tekst og melodi som gjør den så allmengyldig at en hel generasjon har trykket den til sitt bryst? Låta ble av Dagsavisen i 2014 kåret til Norges nye nasjonalsang, den siteres av statsråder, og Ole Paus parkerte alt da han hørte den på radio første gang.  

Dette er utgangspunktet når DDE lager et dokumentarprogram for TV om ”Vinsjan på kaia” i anledning gruppas 25-års jubilum.

 

Rammen rundt dokumentaren er spesialkonserter i byene Bergen, Murmansk og Mo i Rana, som alle gjøres i løpet av tre dager og i denne rekkefølge. Her gis publikum mulighet til å ta del i programmet, og konsertene gjennomføres i løpet av dagene 15 - 17 juni 2017.

 

Konserten på Ole Bull Scene blir den første av de tre, og DDE har mange minner fra konsertscenen som tidligere het Maxime. DDE gjorde tidlig i karrieren mange konserterher, og torsdag 15. Juni blir det gjensyn med både scene og Bergenspublikummet for Namsosbandet.

 

DDE runder som nevnt et kvart århundre i år, og maratonhelga med konsertene i Bergen, Murmansk og Mo er i innledningen av turnéen som toppes med stor jubileumskonsert i Oslo Spektrum 14. Oktober.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen