Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Regnbuenatt

10.06.2017

Ole Bull Scene
(Se kart)Pris fra kr 1075,-

pr. person i dbl.rom
inkl. showbillett, rom og frokost
Kan oppgraderes til VIP mot et tillegg på 375 kr


Scandic Byparken kr. 1075
Radisson Blu Royal kr. 1235
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Regnbuenatt - Ole Bull Scene

Regnbuenatt med Bianca Del Rio og Bob the Drag Queen!


Regnbuenatt er Bergen sin største årlige skeive fest, og vi sparker det hele i gang med en stand up show med Bianca Del Rio og Bob The Drag Queen. Regnbuenatt tar over hele Ole Bull Scene og Lille Ole Bull, og med kapasitet på nesten tusen mennesker vet vi at dette blir en forrykende fest.

 

Bianca Del Rio:

En av verdens største dragqueens, Bianca Del Rio kommer tilbake til Bergen og Regnbuenatt etter fjorårets braksuksess.

Bianca Del Rio ble for alvor kjent da Del Rio vant RuPaul´s Drag Race sesong 6. I etterkant av reality-showet har Bianca reist verden rundt med sine to show ”Hurricane Bianca” og ”Rolodex of hate”. New York Times har omtalt Bianca som ”The Joan Rivers of drag world”. 

 

Bob the Drag Queen:

Bob The Dragqueen er vinner av RuPaul´s Drag Race sesong 8. Med sine kjappe kommentarer, og morsomme vesen ble Bob raskt en seer-favoritt. I etterkant av tv-serien har Bob reist rundt med egne show, og har blant annet hatt en gjesterolle i Todrick Hall sin musikal ”Straight Outta Oz”.

 

Amsterdams hotteste DJ-duo:

Etter flere år i aktiv tjeneste for Amsterdams uteliv, slo guttene bak dj-duoen ”The G-team” seg sammen for å skape udefinerbar musikals mix av hit-låter og annen fantastisk musikk.

Gjennom god kjennskap til nærmest alle utestedene og klubbkonseptene i Amsterdam har Peter Van Vught og Thijs Weijland opparbeidet seg en god nattklubb-kompetanse, som de bruker for å skape en skikkelig fest hvor enn de spiller.

 

De har blant annet varmet opp for store navn som Jessie J, Ke$ha, The Scissor Sister, Mika og Adam Lambert. Nå om dagen produserer de flere store fester i Amsterdam, og tar spillejobber over hele Nederland og internasjonalt. Som de sier selv ”Get hem while they´re hot”.

 

Showbilletter gir inngang til Show kl. 22:00 (dørene åpner kl. 21:00) og fest kl. 23:00.

VIP billetter gir inngang til show, fest, VIP området før festen starter, Meet & Greet med Bianca og Bob, velkomstdrink og tilgang til show-lokalet før alle andre.

 

Klokkeslett:

Meet & Greet: Fra kl. 20:00 - 21:00

Dørene åpner kl. 21:00

Showstart: kl. 22:00

Festen starter: kl. 23:00

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen