Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Gabriel Iglesias

08.06.2017 - 09.06.2017

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1545,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Byparken kr. 1545
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Gabriel Iglesias - Grieghallen

Gabriel Iglesias til Bergen med sin helt nye «FluffyMania World Tour»!


I 2017 legger en av verdens mest kjente komikere ut på sin største og mest omfattende verdensturné noensinne når hans splitter nye ‘FluffyMania World Tour’ besøker hele 57 byer på tvers av mangfoldige land og kontinenter. Mannen med det utømmelige vitselageret har bygget sten på sten fra den spede begynnelsen. Kun ved hjelp av lojale fans og fremspringet av YouTube har Gabriel kapret humorhjerter over hele planeten med sine hysteriske stemmer, fantastiske historier og utrolige lydeffekter!

 

Gabriel har en utrolig stor fanskare i Norge. Vi nordmenn er raske til å ta i bruk nye medier, og Gabriel er av de første komikerne vi ble kjent med gjennom kanaler som YouTube og Facebook etc., hvor han er en av verdens desidert mest populære komikerne.


Med roller i Family Guy, Magic Mike, The Nut Job og den kommende komediefilmen Blazing Samurai for å nevne noe er Fluffy også i ferd med å etablere seg som en tungvekter i alle deler av underholdningsindustrien.

 

Gabriel er helt spesiell. Mens stand-up komikere generelt avskyr å fortelle gamle vitser live, har Gabriel tradisjon for å gjøre som pop-stjernene ved å spille gamle hits og fan-favoritter som ekstranumre, og på samme måte som musikkfans synger med, roper Fluffys fans ut klassikerne sammen med ham. Ingen andre komikere har samme relasjon til sine fans som Gabriel Iglesias.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen