Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Danny og den store Fasanjakten

03.03.2017 - 20.05.2017

Den Nationale Scene
(Se kart)Pris fra kr 795,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Tillegg barn: 395 kr inkl. billett (på samme rom, maks 2-barn inntil 12 år)


Scandic Neptun kr. 895
Scandic Byparken kr. 795
Radisson Blu Royal kr. 895
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Danny og den store Fasanjakten - Den Nationale Scene

Danny er bare 10 år, men kan allerede kjøre bil og fikse motorer. Han har en fenomenal pappa som smiler med øynene og forteller de mest fantastiske historier. Sammen driver de en bensinstasjon og bor i en koselig husvogn på godseier Hazells enorme eiendom.

Forside

BA - Både DNS, Danny og pappa er vinnere! 

En dag oppdager Danny at pappa har en hemmelighet, og når Hazell truer dem med utkastelse, setter de i gang et fantastisk spill for å beskytte seg og sitt. Skogens store fasanflokk trenger også deres hjelp når den rike, oppblåste Hazell inviterer til jaktlag.


Roald Dahls spennende historie om Dannys og pappas kamp mot de slemme snobbene, bobler av fantasi og humor. Vårens storslagne familieforestilling er en reise som rommer alt fra biljakt til bedøvende rosiner, original videodesign, utallige dyredukker og flere tusen høye strå. 

 

"Når du blir stor og får dine egne barn, må du prøve å huske noe som er fryktelig viktig: Kjedelige foreldre er ikke moro i det hele tatt. Det barn trenger og fortjener er foreldre som har GNIST." 

ROALD DAHL

 

Anbefalt fra 6 år.

Premiere på Store Scene 1. mars.

 

Skuespillere:

Mathias Igland Kausland, Håvard Aspelund, Frode Bjorøy, Gerald Pettersen, Kristian Berg Jåtten, Håkon Moe, Katrine Dale, Sissel Ingri Tank-Nielsen og Dominika Minkacz-Sira.

 

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen