Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Battle of Bergen Ståplass

09.06.2017

Bergenhus Festning, Koengen
(Se kart)Pris fra kr 1645,-

pr. person i dbl.rom
inkl. ståplassbillett, rom og frokost
Kan oppgraderes til Golden Circle mot et tillegg på 515 kr
18 år aldersgrense, vergeordning.


Scandic Neptun kr. 1645
Scandic Byparken kr. 1645
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Battle of Bergen Ståplass - Bergenhus Festning, Koengen

First Lady Promotion & Bergen Live presenterer:
BATTLE OF BERGEN – THE REAL HOMECOMING
Cecilia Brækhus møter Erica Farias på Koengen fredag 9. Juni!Hun er boksesportens First Lady og en av verdens største idrettsutøvere. Aldri før har hun tapt en proffkamp. Nå setter Cecilia Brækhus alle sine VM-titler på spill i hjembyen Bergen – hvor hun fredag 9. juni bokser for første gang.

 

Sandviken-jenten Cecilia Brækhus (30-0) er ubestridt verdensmester i boksing med VM-titlene WBC, WBO, IBF og WBA. I helgen viste hun ”The Swedish Princess” Klara Svensson i Oslo Spektrum at dette er titler hun ikke har tenkt å gi fra seg. Neste utfordrer er argentinske Erica Farias (24-1), som aldri før har møtt Brækhus til kamp.

 

Farias var verdensmester i lettvektklassen i fire år før hun gikk opp en klasse, til lett weltervekt, og la hevd på verdensmestertittelen der også. Fredag 9. juni skal de to fighterne møtes i Brækhus sin vektklasse, weltervekt. I boksekretser er et møte mellom Brækhus og Farias, som er rangert høyest i sine respektive klasser, å regne som en drømmekamp.

 

Farias bokset mot Klara Svensson i 2015, og hadde henne nede for telling allerede i femte runde. Hun er regnet som en vesentlig tøffere motstander enn svensken, som ga Cecilia Brækhus verdig motstand i Oslo Spektrum.

 

Det er boksesportens to desidert største kvinnelige profiler som møtes på Koengen 9. juni, på det tredje proffstevnet som arrangeres i Norge etter at forbudet ble hevet.

 

Brækhus vokste opp kun et drøyt steinkast fra Bergenhus Festning og Koengen, byens storstue hvor verdensstjerner som The Rolling Stones, Bruce Springsteen, Rihanna, Metallica og Sir Paul McCartney – for å nevne noen prominente navn - har underholdt titusenvis. Det var også på Bergenhus Festning at de første norske vikingkongene ble kronet i middelalderen.

 

For Cecilia Brækhus handler nå alt om å beholde tronen.  Fredag 9. juni blir en helaftens folkefest med en rekke spennende amatør- og proffkamper før hovedkampen mellom Farias og Brækhus introduseres av legendariske Michael Buffer, som har tjent en formue på den patenterte matchintroen ”let’s get rrrready to rumble...”. Det kommer til å ljome i festningsmurene når en nådeløs Brækhus skal bevise at hun bokser aller best i Bergen.

 

Portene åpner kl. 18:00.

Eksakte kamptider blir tilgjengelig på et senere tidspunkt.

18-års aldersgrense - vergeordning. Minimum alder 15 år.

 

Battle Of Bergen Billettkategorier

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen