Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Battle of Bergen Sitteplass

09.06.2017

Bergenhus Festning, Koengen
(Se kart)Pris fra kr 5225,-

pr. person i dbl.rom
inkl. sitteplass Ringside Premium, rom og frokost.

18 år aldersgrense, vergeordning.


Scandic Neptun kr. 5225
Scandic Byparken kr. 5225
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Battle of Bergen Sitteplass - Bergenhus Festning, Koengen

First Lady Promotion & Bergen Live presenterer:
BATTLE OF BERGEN – THE REAL HOMECOMING
Cecilia Brækhus møter Erica Farias på Koengen fredag 9. Juni!Sandviken-jenten Cecilia Brækhus (30-0) er ubestridt verdensmester i boksing med VM-titlene WBC, WBO, IBF og WBA. I helgen viste hun ”The Swedish Princess” Klara Svensson i Oslo Spektrum at dette er titler hun ikke har tenkt å gi fra seg. Neste utfordrer er argentinske Erica Farias (24-1), som aldri før har møtt Brækhus til kamp.

 

Farias var verdensmester i lettvektklassen i fire år før hun gikk opp en klasse, til lett weltervekt, og la hevd på verdensmestertittelen der også. Fredag 9. juni skal de to fighterne møtes i Brækhus sin vektklasse, weltervekt. I boksekretser er et møte mellom Brækhus og Farias, som er rangert høyest i sine respektive klasser, å regne som en drømmekamp.

 

Farias bokset mot Klara Svensson i 2015, og hadde henne nede for telling allerede i femte runde. Hun er regnet som en vesentlig tøffere motstander enn svensken, som ga Cecilia Brækhus verdig motstand i Oslo Spektrum.

 

Det er boksesportens to desidert største kvinnelige profiler som møtes på Koengen 9. juni, på det tredje proffstevnet som arrangeres i Norge etter at forbudet ble hevet.

 

Brækhus vokste opp kun et drøyt steinkast fra Bergenhus Festning og Koengen, byens storstue hvor verdensstjerner som The Rolling Stones, Bruce Springsteen, Rihanna, Metallica og Sir Paul McCartney – for å nevne noen prominente navn - har underholdt titusenvis. Det var også på Bergenhus Festning at de første norske vikingkongene ble kronet i middelalderen.

 

For Cecilia Brækhus handler nå alt om å beholde tronen.  Fredag 9. juni blir en helaftens folkefest med en rekke spennende amatør- og proffkamper før hovedkampen mellom Farias og Brækhus introduseres av legendariske Michael Buffer, som har tjent en formue på den patenterte matchintroen ”let’s get rrrready to rumble...”. Det kommer til å ljome i festningsmurene når en nådeløs Brækhus skal bevise at hun bokser aller best i Bergen.

 

Portene åpner kl. 18:00.

Eksakte kamptider blir tilgjengelig på et senere tidspunkt.

18-års aldersgrense, vergeordning. Minimum alder 15 år.

 

Battle Of Bergen Billettkategorier

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen